• 0886687280
  • Картина Зимна Тишина

   Авторска модерна картина живопис масло на платно на художник Даниела Стойкова, зимен пейзаж

   1 2 3 4 5
   Арт. №: 102080

   60/80 см

   Празниците наближават! Нека стоплим сърцата си за Коледа! Посрещнете коледните празници с оригинален подарък за любим човек или близък приятел!
   Направете Коледа 2020 г. незабравима с уникална, ръчно рисувана картина.


   Прекрасна картина, която внася радост, светлина и топлина във вашия дом.
   Носи любов, хармония и позитивна енергия, като създава топла и уютна атмосфера за празниците!

   Идеален подарък за Коледа или друг повод!

   600 лв.
   400 лв.
   Спестявате: 200 лв. (-33%)

   Денят преваля и се усеща хладния планински въздух. Елховата гора е затрупана със сняг, а езерото е замръзнало и се е превърнало в огледало на душите ни. Планината е притихнала под снега и чака да се съживи напролет. Съвсем тихо, далеч от шума на града, човек остава тук сам с мислите си, вгледан в зимния пейзаж. Някъде в далечината проблясва дървена къщурка с обещание за разпалена камина и топла вечеря. Някой се е приютил там далеч от студа и от тишината на пейзажа, пее и се забавлява заедно със своите най-близки хора.

                                                    ♥ ♥ ♥

   Всички картини в този сайт са авторски произведения, ръчно рисувани от мен, с техника масло на платно.

   Предпочитам да рисувам с маслени бои, защото дават възможност за напластяване и специфичен релеф, което е търсеният ефект от мен. Всяка картина, на живо, е доста релефна, което не си личи толкова при двуизмерната снимка. Може обаче да придобиете представа от видеото на картината долу/линк към моят канал в платформата в Ю туб.

   Цветовете на маслените бои са много по-ярки и контрастни, за разлика от акрилните бои; а също така са и значително по-издръжливи. Така вашата картина ще има доживотна гаранция и вероятно ще остане в наследство на вашите деца. Всички картини са със странична, оцветена в черно, част и могат да бъдат изложени веднага - и с рамка или без рамка! Разбира се, това е въпрос на вашето лично предпочитание. Според мен, картини, като моите, които са в модерен стил не се нуждаят от рамка...но ако желаете да бъдат рамкирани и се затруднявате, с удоволствие бих помогнала в избора и мястото, къде да стане това! Възможно е, също така, да поръчате картина за чужбина, като за целта предоставям необходимия сертификат от Националната художествена галерия (НХГ) за законово съобразен износ от държавата.

   Всички снимки са обработени от мен, така че максимално да отговарят на контраста и цветовете на картината, когато се гледа на живо. Имайте предвид обаче, че всеки монитор и екран на телефон е различен и отразява цветовете и контраста по специфичен начин. Поради това изпращам всички мои произведения по Еконт с опция преглед, за да огледате картината преди да я заплатите. Всеки продукт закупен онлайн може да бъде върнат в рамките на 2 седмици, за да получите пълния размер на заплатената сума обратно.

   Моята цел е преди всичко клиентите да останат доволни и щастливи при придобиване на избрана картина! Ако имате въпроси не се колебайте и се свържете с мен.

   Ще се радвам да помогна при вашия избор!

   -33%
  • Подобни продукти
 • Newsletter