• 0886687280
  • Картина Градът който никога не спи

   Авторска модерна картина живопис масло на платно на художник Даниела Стойкова, картина градски пейзаж

   1 2 3 4 5
   Арт. №: 102072

   19/120 см

   Модерна, футуристична картина, която пресъздава град (мегаполис) от бъдещето в абстрактен и експресивен маниер. Подходяща за съвременен дом, обзаведен в изчистен, минималистичен стил. Картината е оригинален подарък за рожден ден, сватба или друг повод, ако желаете да да проявите изискан вкус, в крак с времето.

   1 200 лв.
   800 лв.
   Спестявате: -799 лв. (-33%)

   Градът, който никога не спи е постоянно озарен от светлина и цвят. В него животът кипи на бързи обороти, заобиколен от цветове, силна музика и емоции. Тук има всичко, което пожелаете и за което може да се сетите. Мечтаната кариера и възможности са на "ръка разстояние". Мегаполисът приютява съдбите на най-различни хора, едновременно ги свързва и разделя. Шумотевицата достига отвъд хоризонта, сякаш е от друго измерение и привлича амбициозните личности от близко и далеч със своята магнетична оживеност. Обещава нещо интересно, нещо ново, нещо непознато, съблазнява с обещания за забавления и удоволствия, покварява и възвисява...

                                                    ♥ ♥ ♥

   Всички картини в този сайт са авторски произведения, ръчно рисувани от мен, с техника масло на платно.

   Предпочитам да рисувам с маслени бои, защото дават възможност за напластяване и специфичен релеф, което е търсеният ефект от мен. Всяка картина, на живо, е доста релефна, което не си личи толкова при двуизмерната снимка. Може обаче да придобиете представа от видеото на картината долу/линк към моят канал в платформата в Ю туб.

   Цветовете на маслените бои са много по-ярки и контрастни, за разлика от акрилните бои; а също така са и значително по-издръжливи. Така вашата картина ще има доживотна гаранция и вероятно ще остане в наследство на вашите деца. Всички картини са със странична, оцветена в черно, част и могат да бъдат изложени веднага - и с рамка или без рамка! Разбира се, това е въпрос на вашето лично предпочитание. Според мен, картини, като моите, които са в модерен стил не се нуждаят от рамка...но ако желаете да бъдат рамкирани и се затруднявате, с удоволствие бих помогнала в избора и мястото, къде да стане това! Възможно е, също така, да поръчате картина за чужбина, като за целта предоставям необходимия сертификат от Националната художествена галерия (НХГ) за законово съобразен износ от държавата.

   Всички снимки са обработени от мен, така че максимално да отговарят на контраста и цветовете на картината, когато се гледа на живо. Имайте предвид обаче, че всеки монитор и екран на телефон е различен и отразява цветовете и контраста по специфичен начин. Поради това изпращам всички мои произведения по Еконт с опция преглед, за да огледате картината преди да я заплатите. Всеки продукт закупен онлайн може да бъде върнат в рамките на 2 седмици, за да получите пълния размер на заплатената сума обратно.

   Моята цел е преди всичко клиентите да останат доволни и щастливи при придобиване на избрана картина! Ако имате въпроси не се колебайте и се свържете с мен.

   Ще се радвам да помогна при вашия избор!

   -33%
 • Newsletter