• 0886687280
  • Картина Дядо Коледа

   Авторска модерна картина живопис на художник Даниела Стойкова ръчно рисувана с маслени бои на платно

   1 2 3 4 5
   Арт. №: 102078

   30/30 см

   Картина Дядо Коледа носи торбата с подаръци.

   Картина носеща празничното настроение на един от най-хубавите и светли празници - Рождество Христово. Легендата за Дядо Коледа гласи, че точно в 12 ч. той ще влезе през камината и ще зарадва всички с мечтаните подаръци. Картината носи позитивно настроение и е идеална за подарък за Коледа.

   280 лв.
   180 лв.
   Спестявате: 100 лв. (-35%)

   В навечерието на Коледа един очакван гост се е покатерил на покрива и точно в 12 ч. през ноща ще се спусне през комина. Носи торба пълна с подаръци за всички по света, за малки и големи; всичко за което мечтаем е в тази торба и скоро ще се озове под елхата. Какво ли ни очаква този път? Добрият старец с червените ботушки с какво ли ще ни изненада? А дали ще ни донесе любовта за която мечтаем и надеждата за по-добър живот? Напишете му писмо и го помолете: "Дядо Коледа, всичко, което искам за Коледа тази година е малка подаръчна кутийка, а вътре в нея зрънце щастие и капка добрина"!

                                                    ♥ ♥ ♥

   Всички картини в този сайт са авторски произведения, ръчно рисувани от мен, с техника масло на платно.

   Предпочитам да рисувам с маслени бои, защото дават възможност за напластяване и специфичен релеф, което е търсеният ефект от мен. Всяка картина, на живо, е доста релефна, което не си личи толкова при двуизмерната снимка. Може обаче да придобиете представа от видеото на картината долу/линк към моят канал в платформата в Ю туб.

   Цветовете на маслените бои са много по-ярки и контрастни, за разлика от акрилните бои; а също така са и значително по-издръжливи. Така вашата картина ще има доживотна гаранция и вероятно ще остане в наследство на вашите деца. Всички картини са със странична, оцветена в черно, част и могат да бъдат изложени веднага - и с рамка или без рамка! Разбира се, това е въпрос на вашето лично предпочитание. Според мен, картини, като моите, които са в модерен стил не се нуждаят от рамка...но ако желаете да бъдат рамкирани и се затруднявате, с удоволствие бих помогнала в избора и мястото, къде да стане това! Възможно е, също така, да поръчате картина за чужбина, като за целта предоставям необходимия сертификат от Националната художествена галерия (НХГ) за законово съобразен износ от държавата.

   Всички снимки са обработени от мен, така че максимално да отговарят на контраста и цветовете на картината, когато се гледа на живо. Имайте предвид обаче, че всеки монитор и екран на телефон е различен и отразява цветовете и контраста по специфичен начин. Поради това изпращам всички мои произведения по Еконт с опция преглед, за да огледате картината преди да я заплатите. Всеки продукт закупен онлайн може да бъде върнат в рамките на 2 седмици, за да получите пълния размер на заплатената сума обратно.

   Моята цел е преди всичко клиентите да останат доволни и щастливи при придобиване на избрана картина! Ако имате въпроси не се колебайте и се свържете с мен.

   Ще се радвам да помогна при вашия избор!

   -35%
  • Подобни продукти
 • Newsletter