• 0886687280
   • Абстрактни картини

    Авторската колекция от абстрактни картини на Даниела Стойкова включва мотиви отвъд законите на геометрията: стилизирани образи на огъня, града; емоции, вълнения... Абстрактната живопис днес е предпочитаният стил за декориране на дома с картини (според съвременните дизайнери). Магията на абстрактното изкуство се крие в бягството от реалността; то кара нашите сетива и въображение да се развихрят и да интерпретират заобикалящите ни форми и свят по свой собствен, неподражаем начин!


    Абстрактните картини с маслени бои са първия избор за професионалните интериорни дизайнери.


    Опитните интериорни дизайнери използват абстрактни картини за своите модерни интериорни решения. Картините в този стил са в крак с модните тенденции и стоят добре в луксозни жилища, обзаведени в миналистичен стил.


    Въпреки това, абстрактните картини са подходящи и за друг тип обзавеждане, стига да отговарят на вашия личен вкус и предпочитания. В абстрактното изкуство всичко е възможно: то дава свобода на експресивността и възможността да изразим и възприемем емоциите в чист вид, посредством цвят и форма. Абстрактните картини носят силна позитивна енергия и определено ни въздействат положително.


    За разлика от реализма абстрактният стил дава свобода във всяко направление. В него всичко е позволено, използват се всевъзможни техники и похвати. Единственото условие е да се постига желания ефект: изкуството да развихри нашата сетивност и въображение.


    Понякога целта на художника е не само да създаде "наслада за окото", чрез смесването на определени цветове и форми, но и да въздейства посредством смут и объркване с творчеството си. Така художниците често разкриват вътрешното си състояние и чувствителност. Затова техните картини могат да бъдат провокирани от негативни емоции като: гняв, страх, меланхолия... Тази енергия на картините се усеща и влияе особено на хора, които са в сходни енергийни състояния; хора, които в момента са в плен на негативното. Те ще видят огледално собствения си образ като картината ще ги "докосне", но не по добър и положителен за тях начин. Няма да разбират въздействието ѝ, но ще бъдат привлечени от картината.


    В изкуство, което творя, търся абстракции провокирани от чиста и позитивна енергия! Абстрактни картини, които създават усещането за любов, хармония и съвършенство. Картини за хора, които са в мир със себе си или се стремят към това състояние на духа; които искат да бъдат вдъхновени и одухотворени. Абстрактните картини, които ви докосват са огледало на самите вас и могат да "лекуват" вашите негативни емоции и преживявания!


    Защо да се спрем на абстрактна картина?


    Маслените абстрактни картините са:

    1. Въздействащи и мистични
    2. Модернистични и новаторски
    3. Интересни и оригинални
    4. Начин на себеизразяване
    5. Оригинални и уникални
    6. Подходящи за всеки дом и интериор

    Какви са предимствата на абстрактните картини?

    Модерните платна в абстрактен стил придават уникалност на вашия дом. Подходящи както за модерния интериор, с изчистените линии и минималистичен стил, така и за модерни домове на хора с въображение. Абстрактни картини са новаторски и олицетворяват изкуството на XXI в.
    Абстрактни картини създават автентичност, цвят и мистика; развихрят въображението.


    Картини, които носят загадъчност и мистика и ни позволяват да се пренесем в алтернативен свят, в който природните закони не съществуват. Декорирайте белите стени и ги направете неповторими с образите на абстрактна реалност, нарисувани ръчно с маслени бои от художника Даниела Стойкова. Без значение дали имате нужда от абстрактни картини за коридор или търсите да закупите абстрактни картини за хол, оригиналните маслени картини ще направят дома ви по-модерен и комфортен. Може да направите поръчка онлайн на абстрактна картина за дома или за подарък и ще ви бъде доставена още на следващия ден по куриер, до желаното от вас място. Цените са достъпни! Абстрактни картини с маслени бои на платно може да поръчате и по ваша снимка. Картината ще бъде нарисувана специално за вас в кратък срок. Поръчайте модерни абстрактни картини онлайн от галерията на Даниела Стойкова, подходящи за всеки дом и интериор.

   • Филтър
  • Последно гледани
  • Newsletter